09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00

Rijksweg 37

St.Maartensvlotbrug

Telefoon

0224-561216

Flexsom

10 Goede redenen om FLEXSOM-S-Dakfolie te kiezen

1 FLEXSOM-S is een eigentijds, hoogwaardig technisch product, dat ruim 20 jaar geleden aan het bewijzen van haar toekomst begon. 

2 FLEXSOM-S kunststof dakbanen bieden, door hun multifunktionele eigenschappen en gedrag, meer dan de zekerheid van een waterdicht dak. 

3 FLEXSOM-S wordt gemaakt door de nummer1 kunststof verwerkende industrie in Europa: SOLVAY. 

4 FLEXSOM-S is en blijft interessant en uitdagend voor ontwerpers en konstructeurs in de bouw welke  bedekkingen en bekledingen moeten kiezen die, behalve lang waterdicht, ook flexibel inzetbaar zijn in systemen en unitbouw, etc. 

5 Voor de door ons geschoolde verwerker is het werken met FLEXSOM-S, door de eenvoud van het product, duidelijk tot aan het meest complexe detail toe. 

6 De vele onverwachte toepasingsmogelijkheden en probleemoplossingen met FLEXSOM-S zijn – behalve voor verwerkers- minstens zo interesant voor ontwerpers en opdrachtgevers. 

7 FLEXSOM-S is verwerkersvriendelijk. het onderling lassen van dakbanen gebeurt met warme lucht (600 graden celcius) dus niet met d.m.v open vuur (minder brand gevaarlijk). De hanteerbare – maar toch 2 meter brede FLEXSOM-S banen – zorgen voor relatief weinig laswerk.
 
8 In vergelijking met veel gangbare dakbedekkingen gebruikt een FLEXSOM-S daksysteem weinig energie en onvervangbare grondstoffen. FLEXSOM-S is voorts goed recycle-baar.

9 FLEXSOM-S is uniek in de verhouding prijs versus prestatie en heeft zich voor een tal van opdrachtgevers- als een terechte keuze en investering – al meer dan bewezen. 

10 De FLEXSOM-S dakfolie wordt door de fabriek voor 10 jaar gegarandeerd. Het sterke punt is echter dat het systeem minstens 25 tot 30 jaar onderhoudsvrij meegaat. 

De FLEXSOM-S dakfolie is tevens leverbaar in vele kleuren.